Petek Temizliği Nasıl Yapılır?

Petek temizliği nasıl yapılır ? kullanım yılına ilişkin olarak suyun özelliklerine sıcaklığı oksijeni ve kireç oranına göre ısıtma sistemlerinde zamanla çamurlaşma, kireç,kışır,tortu,balçık oluşur. http://www.kombipetektemizle.com/petek-temizligi-nasil-yapilir/

uzmanistkombi

== Petek Temizliği Nasıl Yapılır ?

Petek temizliği nasıl yapılır Bu maddelerin ısıtma sisteminde meydana getirdiği olumsuzluklar! ısı kaybı yüksek faturalar gibi can sıkıcı durumlara neden olur.

"/Biz/" class="kelime_link" title="biz" >Biz uzmanist kombi bakımı ve petek temizleme olarak bilirkişi kadromuz ve profosyonel son teknolojik makinalarımız ile radyatör tesisatınıza zarar vermeyecek özel kimyasallarla ısınma garantisi vererek kombi bakımlarını ve petek temizliği bakımlarını en uygun fiyatlarla yapıyoruz.
Bazen ısınma problemi olan evlerde sadece petek temizliği yaptırmak yeterli olmayabiliyor. Bu konuda tecrübeli ustalarımız peteklerin temizliğine başlamadan önce! peteklerin neden en verimli olacak düzeyde çalışmadığını tespit ederek sorunun ana kaynağına iner ve müşterilerimizi en doğru bilgiyi eksiksiz verir. Bu bilgileri verirken firma çıkarlarını değil tamamen müşterinin doğru bilinçlendirilmesi gerektiği içindir. Sıcak suyun kombinizden çıkış yapıp tesisat borularınızdan radyatörlere kadar ulaşmasında negatif sorunlar çıkmaktadır. Bunun birçok sebebi bulunmaktadır. Evinize gelen petek temizleme şirketi yada bireysel ustalar sorunun nedenini anlatmakla yükümlüdür. Yeteri açıklamayı yapamıyorsa yapılan radyatör temizleme işlemlerini gözden geçirmenizi öneririz.

Petek Temizliği Nasıl Yapılır



ETKİLİ VE DOĞRU PETEK TEMİZLİĞİ NASIL YAPILMALI ?
Petek Temizleme makinası rastgele bir petekten yada kombi altından tesisata bağlanır banyoda havlupan bulunuyorsa en doğru seçenek burasıdır.
Kombi kapatılıp tahliyeden su boşaltıldıktan sonrasında temizleme makinasının haznesine sadece su konularak petek vanaları açılır. Petek vanaları açık konumdayken makina 10-15 dakika arasında çalışır sistemdeki katı çamur tahliye edilir
İkinci aşamada makinaya radyatör temizliği için özel geliştirilen kimyevi madde ( kimyasal ) eklenir. Üzerine tekrar su eklenerek makine yıkama işlemine geçilir. İlaçlı su peteklerin içinde dairenin metrekaresi peteklerin toplam sayısına göre gezdirilir.
İlaç tesisata yayıldıktan sonrasında tüm peteklerin vanaları kapatılır ve yalnızca bir peteğin vanası açılır. Burdaki amaç gücün tek peteğe verilmesi ve petekte güçlü bir akım oluşturmaktır. Sırasıyla bu her peteğe uygulanır kısaca temizlenen peteğin vanası kapatılıp öbür petek açılır.(Bu molekül önemlidir kimyasal yıkamaya geçildiğinde yalnızca peteğin vanası açık şekilde tekerlek tekerlek tüm peteklere yapılmalıdır)
http://www.kombipetektemi...-temizligi-nasil-yapilir/
Özel Cihazlalarla Petek Temizliği
Özel geliştirilmiş makinanın özelliği petekte suyu tersinede çevirebilmesi ve yüksek basıncın oluşmasının sağlanması. Cihazlarımız sisteme zarar vermeyecek şekilde tasarlanmıştır.
Peteklerde yalnızca bu prosedürler yapıldıktan sonra tüm petek vanaları açılır ilaçlı su ile birlikte çamurlu suyun tahliye işlemine geçilir. Temiz berrak su gelene kadar durulama işlemine devam edilir.
Bütün bu işlemler yapıldıktan sonra peteklerin içerisindeki kireç, pas, ve çamur tortuları çözülmüş olacaktır. En son olarak koruyucu madde eklenerek radyatör peteklerinin tüm alanlarına yayılması sağlanır.
Son olarak makina sistemden sökülür kombi filitreleri temizlenir. Tüm kontroller yapılıp sistem çalıştırılır radyatör havaları alınır vanaların reglajlarıda yapılıp kontrol edilir. Bu işlemler petek sayısına bağlı olarak belirli bir zaman alır. Uzmanist firması olarak kalite politikamız sayfamızda belirttilen prensiplerimizden asla taviz vermemekteyiz. 15 yılı aşkın bilgi birikim ve tecrübelerimizle dün olduğu gibi her zaman %100 müşteri memnuniyeti gözetmekteyiz.

Petek Temizliği Nasıl Yapılır?